Op welk telefoonnummer kunnen we u bereiken?
* Verplicht veld
Home / TandartsZorg / Ervaringen

Ervaringen bij TandartsZorg

TandartsZorg

Mevr. Jessica Hage

Over het resultaat en de prijs van mijn tandartsbehandeling ben ik zeer tevreden. Ik heb al veel kennissen doorgestuurd naar TandartsZorg. Iedereen in mijn omgeving is enthousiast over mijn nieuwe gebit. Door de behandeling onder uit te laten voeren onder gedeeltelijke narcose heb ik er niks van gemerkt.

Mevr. Jolanda de Vries

Via een collega ben ik terecht gekomen bij TandartsZorg. Zij had daar een tandartsbehandeling ondergaan en het resultaat zag er heel natuurlijk uit. Ik had last van een aantal problemen en was niet tevreden over mijn eigen tandarts. Achteraf baal ik ervan dat ik dit nooit eerder heb gedaan. Het totale plaatje past echt helemaal bij de verwachting die ik vooraf had. Nogmaals bedankt TandartsZorg en ga vooral zo door.

dhr. Erik Broekhout

Ik had al jaren last van problemen met mijn gebit. Mijn tanden stonden scheef en mijn tandvlees was continu geïrriteerd. Omdat ik angst voor de tandarts had was ik al vele jaren niet bij mijn eigen tandarts geweest. Op internet ben ik gaan zoeken voor alternatieven voor mensen die angst hebben voor de tandarts en kwam uit bij een behandeling onder narcose. De tandartsen van TandartsZorg hebben hier veel ervaring in en ik besloot een afspraak voor een kennismaking te maken. Na de kennismaking ging het allemaal zeer vlot, ik voelde me direct op mijn gemak en besloot gelijk een behandeling in te plannen. Ik ben nog steeds elke dag blij met het resultaat.

Mevr. Karin Epping

Ik had al langere tijd problemen met mijn gebit maar mij nooit laten behandelen. Via een kennis kwam ik uiteindelijk terecht bij TandartsZorg. Mijn ervaring met TandartsZorg is erg goed. Ze luisteren goed naar mijn klachten en bekijken tijdens de kennismaking uitgebreid mijn gebitsproblemen. Je wordt in de kliniek echt als klant behandeld en dat sprak mij zeer aan. Het resultaat ziet er natuurlijk en mooi uit.

Dhr. Anton Pels

Wat een uitvinding een tandartsbehandeling onder narcose. Mijn angst voor de tandarts was zo groot dat ik op zoek ging naar een alternatief. Op internet las ik positieve verhalen over een behandeling onder narcose. De tandartsen van TandartsZorg zijn hierin gespecialiseerd. De begeleiding van het personeel was perfect. Voor mensen die bang zijn voor de tandarts is dit dé oplossing. Uiteindelijk bestond mijn behandeling uit het plaatsen van een aantal porseleinen kronen en ik het er niks van gemerkt. Ik ben nu volledig van mijn angst voor de tandarts af.

Dhr. Wouter van Vliet

Na het inboeken van een vrijblijvend consult kon ik zeer vlot terecht voor een vervolg afspraak. Ik was opzoek naar een tandarts met veel ervaring en kwam terecht bij TandartsZorg. Wat een klantvriendelijk en vakkundig personeel werkt er in die kliniek. Na het consult ontving ik netjes een behandelplan met daarin een totaal overzicht van de kosten. Na contact te hebben gezocht met mijn zorgverzekeraar heb ik besloten een behandeling in te boeken.

Tandarts angst?

Meer dan 1 miljoen mensen hebben angst voor de tandarts en laten daarom een controlebezoek al jaren achterwege. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw gebit. TandartsZorg heeft dé oplossing, een tandartsbehandeling onder narcose. Lees hier meer over onze narcose tandarts.

Ervaren tandarts

In onze moderne tandartskliniek werken zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in het vak. Onder meer complexe gebitsrenovatie, wortelkanaalbehandelingen en implantaten behoren tot de expertise van onze tandartsen. Lees hier meer over onze tandartsen.

Tandartsbehandelingen

Bij TandartsZorg kunt u terecht voor alle mogelijke tandartsbehandelingen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw gebit. De tandartsbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Bekijk welke tandartsbehandeling het best bij u past.

Uitgebreid consult

Tijdens een consult in onze tandartskliniek zal onze tandarts uw gebit beoordelen en een behandelplan opstellen om uw problemen aan te pakken. Tijdens het consult neemt de tandarts uitgebreid de tijd om uw gebitsproblemen goed in kaart te brengen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een tandarts consult.

Nieuws | SITE MAP | Partners | Aanmelden Tandartsconsult | Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | CONTACT

© 2014 TANDARTS-ZORG.NL. Assumburg 150, 1081 GC AMSTERDAM